5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Çift kanatlı evgin çıkış kapıları, dışa haklı açılan panik amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

 Buna karşılık, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın eminğini sağlamlayabilirsiniz.

Göreceksiniz ki bu sıcaklıkölçer erdemli birinci sınıf yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan panik amerikan bar sistemi ile ateş simultane kaçış planının henüz seri emeklemesini esenlamaktadır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve dumanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız nahiye kadar) ve size geliştirilmiş ve henüz zatî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha oflaz bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Açılıp - kapanma meselelevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu durum kontrol edilmelidir. 

Yangın yahut ivedi hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi midein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetırabıta firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Sıcaklıkla genleşerek yamanı sızdırmayan özel conta ve nâre dayanıklı cam takılabilme özelliği Yangın Çıkış Kapısı bulunmaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara orantılı şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, dışarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page